Årsmöte Söderskogs IF
2021-02-15 16:03
Hej allihopa!
Jag ber tusen gånger om ursäkt att jag helt missat att lägga denna informationen även på Vellinges sida.
Det är helt och hållet mitt fel och jag ber verkligen om ursäkt att ni får infon såhär sent.
Information om Söderskogs IF:s årsmöte 2021.

Så var det dags för det årliga årsmötet för Söderskogs IF.
Den 21/2 kl. 14.00 välkomnar vi er att delta i Söderskogs IF:s årsmöte.
På grund av rådande situation kommer mötet köras via Zoom.
Alla medlemmar är hjärtligt välkomna att delta i mötet. Önskar ni vara med på mötet anmäler ni er till Marie på mail: marie@yogametta.se SENAST den 18/2.
Länk med en Zoom inbjudan kommer till dig som anmält sig till Marie.

VI söker nu efter 2 engagerade styrelsemedlemmar!
Vi söker någon som är villig att sköta bidragsökning & sponsring för Söderskogs IF.
Är det du eller någon du känner som hade varit perfekt för detta?
Välkommen att maila till info@soderskogsif.se om du är intresserad!

Vill du vara representant för vår verksamhet i Vellinge?
Vi tänker också att det kan vara bra att ha en representant från Vellinge.
Är det kanske någon förälder som skulle vara intresserad av att vara representant för Söderskogs IF?
Vi tänker att denna person kan ta emot förslag, feedback, vad som kan bli bättre, tips och idéer på hur vi kan utveckla vår verksamhet i Vellinge.
Alla barn & föräldrar kan då ha en representant att vända sig till och sedan tar denna personen upp det med oss i styrelsen så att vi kan få en bättre och tydligare inblick i hur judon fungerar och kan utvecklas i Vellinge. Vi vill ju självklart göra allt vi kan för att ha nöjda medlemmar och hade ju varit fantastiskt kul att i framtiden erbjuda ett större utbud och då tänker vi att detta kanske kan vara ett steg närmre för att utveckla vår verksamhet i Vellinge.

Välkomna!

Med Vänliga Hälsningar,
Sara Wahlgren. Söderskogs IF.