Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Föräldrar - Baby

Allmänt konditionspass med anpassad ljudnivå där ni kan ha babyn med i lokalen.

Zumba Fitness (från 14 år)
Zumba Fitness på Träningsbutiken
Är ett träningspass som innehåller mycket dans. Dansen är influerad av salsa och kombinerar fler olika latinamerikanska dansstilar. I ZumbaFitness fokuserar man på att du ska ha roligt samtidigt som du tränar hela kroppen. Du behöver inte vara ett proffs för att dansa Zumba, det viktiga är att du rör på dig och har roligt. Träningsformen och dansen passar människor i alla åldrar och stegen är inte speciellt svåra. Det gör att du snabbt kommer in i rytmen till musik som cumbia, salsa, samba och mereng
Griffin Mage-Rumpa-Lår

Roligt och tuff träning där vi tränar hela mag-, rump-, lår- och ryggsektionen på ett nytt och funktionellt sätt!!

Griffin Puls och Styrka

Funktionell träning med en bra blandning av olika puls- och styrkeövningar. Tufft pass med väldigt enkelt koreografi.

Griffin Puls och Styrka Basic

Allmän och funktionell träning för hela kroppen. Anpassad träning för seniorer.

Griffin Xtreme

Riktigt tuff stationsträning i gymmet!!

Gym Introduktion

Vi går på cirka 45 minuter igenom maskinerna och ett basprogram.

Gym med nyckel

Alla kan komma in och träna i gymmet på våra normala öppettider.

För att kunna disponera gymmet mellan 05-01 krävs att man har registrerat sig och kvitterat ut en nyckel.

Judo
Familjejudo

JUDO 

Är en Olympisk gren och en kampsport som är uppbyggt på Kast och fasthållningar, En mycket viktig del i vår verksamhet är att hjälpa barnen att förbättra sin fysik, sitt självförtroende och leva och agera efter våra värdegrunder: Artighet, Mod, Ärlighet, Ära, Respekt, Ödmjukhet, Självkontroll och Vänskap


Familje Judo (3-5 år) På familjejudon tränar barnen och föräldrarna tillsammans.

 

Judo Kids (5-8 år) I JudoKids  får barnen en liten försmak på vad judo är med hjälp av mycket lek. Här jobbar vi mycket med smidighet, balans  och koordinations övningar,  lär oss att falla rätt samt att lyssna och respektera andra. 


Judo Vuxen (fr. 14 år) Är en Olympisk gren och en kampsport som är uppbyggt på Kast och fasthållningar, En mycket viktig del i vår verksamhet är att  att förbättra sin fysik, sitt självförtroende och leva och agera efter våra värdegrunder: Artighet, Mod, Ärlighet, Ära, Respekt, Ödmjukhet, Självkontroll och Vänskap.

Sport Ju jitsu
Jujutsu Vuxen
JUJUTSU
Vår Jujutsu är en tävlings form där man kombinerar Karate (touchkarate), Judo och mattkamp, sporten organiserar under Svenska Ju Jitsu Federationen och Budo Kampsport förbundet. Och man tävlar i SM, NM, EM, VM och World Games.

Jujutsu Kids (5-8 år)

Jujutsu Ungdom (9-13 år)

Jujutsu Vuxen (från 14 år)
Kick and Fun - Ungdom

Enkelt men tufft pass med slag och spark på mittsar och säckar.

Massage
Massageterapeut Anna Hansson erbjuder Svensk Klassisk Massage varje fredag på Träningsbutiken i Dalby för att behandla specifika problem och skador i muskler samt i friskvårdande syfte. Anna använder sig även av ledmobilisering, en mjuk töjning av leder för att mjuka upp leder och lösgöra eventuella låsningar - t.ex. i ryggraden.
Dessutom triggerpunktsbehandling, stretch och råd om övningar för att nå ett långsiktigt resultat av behandlingen. Massagen bidrar till att dämpa oro och öka känslan av välbefinnande.
 
Svensk Klassisk massage fungerar som ett utmärkt komplement till träning när du behöver mjuka upp stel och överbelastad muskulatur.

Priser:

30 min 320 kr 

50 min 500 kr 

Helkropp 75 min 750kr (ring Anna för att boka)

Boka din massage direkt via hemsidan eller ring Anna på 0733-93 16 75.
Parkour
PARKOUR
Är en träningsmetod som går ut på att träna kroppen till att på ett smidigt och kontrollerat sätt kunna forcera olika typer av hinder i omgivningen med enbart kroppen som hjälpmedel. Parkour innehåller rörelser som hopp och rullar, olika tekniker för att forcera hinder, och även övningar för att testa fysisk och mental styrka hos utövaren. Parkour är inte tävlingsinriktat och saknar ett poängsystem.

Parkour (6-8 år)

Parkour (9-10 år)

Parkour Fys Ungdom (7-14 år)
Fys och akrobatikträning.
TRX

Fantastisk helkroppsträningspass där man jobbar med sin egen kropp och TRX-träningssystemet. Riktigt tufft men man kan lätt anpassa passet efter egen nivå. Superroligt och svettigt pass!

TRX/Core

Bra och intensiv blandning av TRX och funktionella bålstabilitetsövningar. Ett pass för alla träningsnivåer! Passet varar 75 min.

TRX Intro
TRX-band

TRX Intro är ett TRX-pass där vi går igenom teknik och grunden för att utöva TRX i samband med TRX träning.

Fantastisk helkropps träningspass där man jobbar med sin egen kropp och TRX träningssystemet.

Ungdoms Gym (13-15 år)

UNGDOMS GYM

Ungdoms Gym är ledarledd träning i gymmet där tränaren hjälper med program och ser till att man tränar på rätt sätt.


Ungdoms Gym Killar

Här tränar killarna själva


Ungdoms Gym Tjejer

Här tränar tjejerna själva


Ungdoms Gym Tjejer/Killar

Här tränar tjejer och killar samtidigt

Zumba Gold
Riktar sig till dig som just börjat din resa mot en friskare och hälsosammare livsstil, är anpassad för dig som vill ta det lite lugnare. Kanske ålder, vikt eller något fysiskt hinder gör att du inte har full rörlighet. Eller du kanske bara önskar ett lågintensivt pass. Formeln är densamma som för Zumba® Fitness med den latinamerikanska musiken och danser som salsa, merenge, cumbia, tango, bellydance och flamenco men i ett lugnare tempo och med lugnare rörelser. Det är lägre intensitet, inga vridningar eller hopp men samma härliga energi och glädje som Zumba® Fitness.
Öppen tävlingsträning Judo/Jujutsu
Tävlingsträning Judo, Ju Jutsu och Ne waza.