Välkomna till Söderskogs IF i Eslöv
Här kan ni som har löst medlemskap i Söderskogs IF och Grupptränings avgift träna Judo, Jujutsu Kai, Ju Jutsu Fighting, Judo, Thaiboxning och boxning.
Vi Finns på Eslövs Kampsports center, Gladan Bruksgatan 11 i Eslöv
Ni som tränar i Eslöv och har betalt medlems och träningsavgiften, är även välkomna att delta i alla våra Kampsport och Gruppträningspass i Dalby på Träningsbutiken och våra Judopass i Höllviken och Skanör
Välkomna
Välkomna till en ny termin!
2021-01-13 14:10
Hej allihopa!
Jag hoppas ni haft en fin jul & nyår och jag vill önska er en god fortsättning på det nya året.
Trots tråkigheter runt om i världen pga Covid-19 hoppas jag att det blir ett nytt år med nya roliga utmaningar & möjligheter och att läget med Covid-19 snart vänder och blir till det bättre.

Jag såg precis att jag råkat glömma trycka på "maila notiser", så jag ber verkligen om ursäkt för sen info. Var helt säker på att den nått fram men icke.

Vi vill välkomna er till en ny träningstermin hos oss på Eslövs Kampsportscenter!
Den här veckan drar vi igång vårterminen 2021 på Eslövs Kampsportscenter och startar upp alla ordinarie pass & träningstider igen.
(Förutom Thaiboxningen, ni som går i denna grupp ska ha fått ett mail med mer info.)

Kom ihåg att respektera de restriktioner vi tidigare gått ut med och som finns tidigare här i flödet.
Har ni några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta mig på info@soderskogsif.se

Nu håller vi alla tummarna för att detta ska vända inom en snar framtid och allt ska bli som vanligt igen.
Håll i, Håll ut & Håll avstånd!
Ta hand om er.

Med Varma Hälsningar,
Sara, Eslövs Kampsportscenter .
Team Söderskogs IF.
JJK Vuxen grupp inställt tillsvidare. Rekommendationer angående Corona (Covid-19).
2020-10-29 14:42

Plan för verksamhetens öppethållande med anledningen av Corona (Covid-19) smittspridning.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer att följas. Vi följer ändringar i rekommendationer löpande.

Tränare för JJK (Jujutsu Kai) har beslutat att ställa in all vuxen träning.

Enligt tränare ska detta ha diskuterats med deltagarna. Det är helt okej att låna dojon under ordinarie JJK vuxen träningstid för att använda denna för egen träning eller tillsammans med andra i JJK gruppen. Träning sker då på egen risk och enligt våra rekommendationer om att köra med samma person, vara noga med hygien, tvätta sin judo/jujutsu gi efter varje träning & har man minsta symptom på Covid-19 stannar man utan tvekan hemma tills man är symptomfri.

Övriga barn & vuxen grupper i Eslöv fortsätter tillsvidare sin träning med ovanstående rekommendationer och självklart är det upp till varje person själv att välja om man vill träna eller ej under denna pandemin.

Inga dräkter lånas ut till judo & jujutsu grupperna, detta på grund av att bakterierna kan sitta kvar i kläderna i ca 6 timmar. Dräkter finns att köpas mot beställning.

Vi uppmanar om att alla med minsta symptom på luftvägsinfektion t.ex. halsont, snuva, hosta, andningssvårigheter stannar hemma.

Har du tagit ett corona test ber vi dig att stanna hemma tills du fått ditt svar. Det är INTE okej att komma till träning efter ett taget Corona test utan svar samt vid symptom. Tränare förbehåller sig rätten att skicka hem tränande och medföljande personer som inte följer dessa regler.

Vi vill påminna er om att det är extra noga just nu att tvätta era händer noggrant innan och efter pass.

Sist av allt.

Visa respekt mot varandra, håll avstånd & följ rekommendationer!

Med Vänliga Hälsningar,

Eslövs Kampsportscenter,

Söderskogs IF

Stort Grattis Fredrik!
2020-10-06 11:18
Vi säger STORT GRATTIS till Fredrik som i söndags klarade sin gradering till brunt bälte inom jujutsu kai.
Stort grattis till ny färg på bältet och väl kämpat!
💪👏
Thaiboxning inställt ikväll 22/9!
2020-09-22 15:44
Tyvärr är THAIBOXNINGEN ikväll 22/9 inställt!
Mer info om detta har skickats ut till er som går på Thaiboxning.

Önskar er en fin kväll!

/Eslövs Kampsportscenter, Söderskogs IF
Boxning i Eslöv, välkomna att prova på!
2020-08-28 09:44
Tjooho!
En boxningstränare till våra pass i Eslöv är nu hittad och vi kan med glädje berätta att vi på MÅNDAG kör igång terminens första boxningspass med Ernesto i täten.
Vi kommer erbjuda Boxning Måndag & Onsdag kl. 18.00-19.30.
Passen är för både tjejer & killar och är från 10 år och uppåt.
Välkomna att prova på!

Du vet väl att du som betalt medlemsavgift och träningsavgift för HT 2020 har möjlighet att träna på Eslövs alla pass samt på alla grupptränings & kampsportspass på vår klubb i Dalby, Träningsbutiken.

Har ni några frågor eller funderingar är ni alltid varmt välkomna att kontakta mig på info@soderskogsif.se

Jag önskar er en trevlig helg!

Med Vänliga Hälsningar,
Sara, Eslövs Budo.