Silver i Ny tung viktklass för Timmo
2024-01-24 11:07
Timmo på Nippon Cup i Ribe.

Under förra helgen deltog Timmo Haans på Nippon Cup i Ribe, Danmark.

Denne gången gjorde Timmo premiär i en ny åldersklass, u16.  Men detta var inte bara en ny ålder för Timmo, Han hoppade även upp en viktklass och fick köra mot mycket tyngre motståndare än vad han brukar ställas mot!

Första matchen blev väldigt tight och tyvärr blev det förlust för Timmo med minsta möjliga marginal, 1 poäng! Dem 2 nästa matcherna blev 2 raka vinster på Full Ippon (teknisk knock-out), och därmed hade han också korat en fin silver medalj.

Super bra jobbat Timmo! Och på din första tävling i U16, -69 kg klassen, Imponerande!

Nästa tävling för Timmo blir Danska Mästerskapen i februari. Hejja!!