"
Bli medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderskogs If
Gruppträning, Gym, Kampsport, Yoga & Zumba®

EM 3:a och Ledarstipendiat
2024-04-19 11:57
Toni och Rob under firandet

Våran fantastiske instruktör Toni var tidigare i April och tävlade i Europa mästerskapen där han tog hem en 3:dje plats! I och med den fina prestationen firades han igår med tårta och fika efter sin ordinarie barnträning! Vi är så glada att Toni vill vara tränare och sparringpartner hos oss! Han är en ovärderlig del av Söderskogs IF och det tyckte inte bara vi, Toni blev nämligen tilldelad Skånes ledarstipendium för allt sitt slit och får därför erhålla 10.000 sek från Rf och Sparbanken Skåne! 

 

Motiveringen till nomineringen löd följande: 

Under den korta tid Toni varit en del av Söderskogs IF har han snabbt blivit en ledarfavorit bland våra ungdomar. Toni är nämligen inte som andra, vid ung ålder har han påvisat ett omättat driv och en enastående målmedvetenhet. Han kom till oss från Värnamo i strävan om att bli bland de bästa i världen på sin sport och vid sidan av sin tränarroll bedriver han studier vid LTH.

Med dessa pengar hoppas vi kunna stödja Toni i jakten på mästerskapen och ett fortsatt livs långt drömmande.

 

Tack för att ni vill vara med och fira våra fantastiska instruktörer. 

Vill ni se mer av Toni eller testa ett av hans pass så kom ner under 1:maj då vi håller öppet hus med en del av våra fantastiska instruktörer :) 

 
Samarbetspartners
Våra Sponsorer