SÖDERSKOGS IF
Gym, Gruppträning, Kampsport
Söderskogs IF
Söderskogs IF är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun och verksamhet i Dalby & Eslöv.
Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.
Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommunen, olika organisationer och skolorna vill vi skapa en verksamhet som kompletterar och tillför något till samhället.
Vi erbjuder aktiviteter för alla från 3 till 100 år.

Träningsbutiken är vårt eget träningscenter i centrala Dalby (Gamla Konsumbutiken),
på Lundavägen 7. Här erbjuder vi olika former av funktionell träning såsom kampsport, olika typer av gruppträningar och gym.

Eslövs Kampsports center på Gladan, Bruksgatan 11 i Eslöv,  drivs av Söderskogs IF, här erbjuder vi Judo, Sport Ju jitsu, Ju-jutsu Kai och Boxning

Summer Camp är vår dagläger verksamhet, där vi erbjuder barn och ungdomar 7-15 år möjligheten att på sommaren prova på olika aktiviteter, sporter och utflykter.

Vi erbjuder olika typer av funktionell träning för alla åldrar och nivåer!
Vår målsättning är att skapa en verksamhet som speglar våra medlemmars önskemål.
Vi erbjuder vi ett brett utbud med aktiviteter för alla.

För träningstider vänligen gå in på Träningsbutikens hemsida http://traningsbutiken.bokadirekt.se

Kurser vi kan erbjuda VT 2022 är följande:
Ashtanga Yoga
Ashtanga yoga är en av de mest dynamiska yogaformerna, det betyder att vi rör oss under större delen av passet. Varje pass avslutas med en avslappning på 5-10 minuter. Ashtanga yogan utvecklades av Sri K Pattabhi Jois, även kallad Guruji i Mysore, Indien.
Kostnad: 1400 kr för 10 gånger. Träningsbutikens medlemmar får rabatterat pris, 1120 kr för 10 gånger.
Intresseanmälan görs till marie@yogametta.se

Vi i styrelsen för Söderskogs IF är:

Ordförande:
Marie Törngren

Vice Ordförande:

Johan Slagstedt
Sekreterare:
Ylva Hallin
Kassör:
Lotta Wahlgren

Ledamot:

Kenneth Nilsson