Välkommen till Söderskogs IF!
Söderskogs IF är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun.
Du hittar oss i Träningsbutiken, vårt eget träningscenter på Lundavägen 7, 247 50 Dalby.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.
Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommunen, olika organisationer och skolorna vill vi skapa en verksamhet som kompletterar och tillför något till samhället. Vi har aktiviteter för alla från 3 till 100 år.

Vår Förening är en Multisport förening som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag,  vi samarbetar med andra föreningar för att kunna erbjuda bästa möjliga träning.

VT 2019 erbjuder vi:
Kampsport: Judo, Ju Jutsu & Karate
Parkour för barn och ungdomar
Fysträning för barn och ungdomar
Familje Parkour från 3 år
Senior Gym
Massage och Naprapat
Viktväktarna

Kurser som kan erbjudas på Träningsbutiken VT 2019:
Ashtanga Yoga - Anmälan sker till Marie Törngren.
Telefonnummer: 0767-641501 (Gäller endast frågor angående yoga!)
Mail: marie@yogametta.se

Event HT 2019
Toughest Malmö 11/5
Toughest Köpenhamn (September)

Söderskogs IF är medlem i Svenska Riksidrottsförbundet, KFUM Sverige, Svenska Judoförbundet och Svenska Gymnastikförbundet.

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS PÅ TRÄNINGSBUTIKEN!
Body Bike ikväll 19.00
2019-08-15 16:06
Ikväll kör vi Body Bike klockan 19.00-19.45 istället för Zumba Fitness.
Body Bike är ett spinningpass där vi jobbar med både ben och kondition.
Ett riktigt härligt pass att avsluta en torsdagskväll med!

Varmt välkomna!

(Glöm inte att boka er på http://www.traningsbutikendalby.se)
Stängt i dojon & "små rummen" kl.11.30-16.30!
2019-07-28 07:45
Hej!
Idag från ca 11.30-16.30 kommer vi hålla stängt i dojon, lilla rummet i gymmet där smithmaskinen står och i "stretchrummet". (Det går bra att använda gymmet.)
Vi ber er vänligen respektera att inte använda dessa rum idag mellan 11.30-16.30. Rummen ska behandlas och genomgå coating.

Varför väljer vi ACT Cleancoating?
Behandlingen gör alla ytor självdesinficerande, vilket innebär att de aktivt eliminerar irriterande mikroorganismer såsom bakterier, virus, mögel och lukt.

All vår utrustning (även mattor) är mikrobiologiskt rena - vilket eliminerar risken för överföring av infektioner och virus mellan våra medlemmar.

Lättare rengöring.
Alla ytor är smutsavvisande, vilket gör det svårare för smuts, fett och tvålrester att fästa.

Det innebär att vi kan rengöra mycket snabbare. Eftersom ytorna är själv desinficerande går det lättare för oss att städa och hålla snyggt i lokalerna, vilket sparar oss ytterligare timmar i reningsprocessen.

Grönare och billigare rengöring.
Behandlingen ger oss möjlighet att byta ut alla kemiska rengöringsmedel mot - ECA vatten.

ECA vatten är vanligt vatten och en särskild salt som har modifierats av en Electro-kemisk aktivering. Detta destabiliserar och höjer den elektriska laddningen i vattnet och skapar en miljö där mikrober inte kan överleva. ECA vatten håller ca. 14 dagar och blir sedan åter Salt och vatten.

Vi gör även ren all utrusning med ECA vatten.

Teknologisk Institut i Danmark har testat ECA vatten genom EN 1276 test och verifierat den rengörande och desinficerande effekten,

Detta innebär att vi kan spara pengar på rengöringsmedel och tid i städningen, vi tar hand om vår miljö genom att minska mängden kemikalier som vi använder.

Tack!
Viktig info + Stängt vecka 29!
2019-07-12 15:16
Hej allihopa!
Hoppas ni alla njuter av sommaren och kanske lite ledighet.
Jag vill bara påminna er om att vi nästa vecka (Vecka 29) har stängt på Träningsbutiken.
Ni med gymkort och egen nyckel kan träna som vanligt alla dagar om året från 05.00-01.00.

Vill också passa på att påminna er om att det är super viktigt att ni anmäler er till passen i tid!
Vi har ju en regel vi kör stenhårt med nu under sommarschema.
Det ska vara minst 4! bokade 90!! minuter innan pass. Vi ledare checkar alltid av 90 minuter innan pass, är det inte 4 eller fler bokade då så ställs passet in och det är upp till varje medlem att själv kolla om det blir inställt eller ej. Inga mail eller sms skickas ut under sommarschema!

Jag kommer gå på semester nu efter kvällens Tabata pass, men jag kommer checka av mailen lite då och då under semestern om det är något ni undrar eller funderar över. Tyvärr kommer jag kanske inte ha möjlighet att fixa nycklar/friskvårdskvitto osv, hoppas på förståelse för det!
Skulle det vara något kan ni alltid nå mig på mailen info@soderskogsif.se. Annars kommer Rob finnas på plats igen vecka 30 och kör igång passen som vanligt!

Jag hoppas ni alla har en riktigt skön sommar, vecka 29 tar vi lite vila så hoppas jag ni är redo igen vecka 30!
Ta hand om er, jag och mina kollegor önskar er alla en fortsatt skön sommar!

Bästa Hälsningar,
Sara, Team Träningsbutiken.
Thai Bo med Jonas ikväll kl. 18.00. Välkomna!
2019-07-11 14:28
Hej Allihopa!
Ikväll kör vi ett roligt Thai Bo pass med Jonas i täten.
Thai Bo är ett aerobic pass där vi endast jobbar med vår egen kroppsvikt.
Ett riktigt tufft och roligt pass som kommer bränna gott i hela kroppen.
Passet är för både killar och tjejer, yngre och äldre! (OBS! minst 14 år för att delta på vuxen passen)

Varmt välkomna till ett tufft & riktigt roligt pass!
Hoppas vi ses!

Med Bästa Hälsningar,
AMRAP ikväll 19.00!
2019-07-10 16:27
Kära Medlemmar
Ikväll kör vi AMRAP på Puls & Styrka passet.
Sist vi körde AMRAP var i maj och ikväll är det dags att kriga oss igenom en ny omgång.
AMRAP står för As Many Rounds As Possible. Det är ett tufft pass som passar alla!
Man väljer såklart själv sitt eget tempo och vilken nivå man vill ligga på.
Det är ett fantastiskt bra pass för att våga utmana sig själv!

Välkomna till ett roligt, svettigt, tufft & utmanade pass!
Ställ in ert bästa krigarmode så hoppas jag att vi ses ikväll klockan 19.00!

NU KÖR VI
Hjärtligt Välkomna!