""
Boxning, Ju-jutsu Kai & Judo
Välkomna till Söderskogs IF i Eslöv
Söderskogs IF - Eslövs Kampsportscenter

Är en ideell förening med verksamhet i Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning. Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

I Eslöv tränar vi på Eslövs Kampsportcenter, Bruksgatan 11.

Här kan ni träna: Boxning, Ju-Jutsu Kai, Judo och Fysträning.

Vår verksamhets värdegrunder är:

Artighet - att alltid hälsa och vara hjälpsam och vänlig mot andra

Mod - att vara rättvis och skydda dem som är svagare

Ärlighet - att säga vad man tycker utan att såra någon eller ljuga inför andra

Ära - att hålla vad man lovar

Ödmjukhet - att vara självkritisk och inte skryta

Respekt - att vara lyhörd, tålmodig och respektera andra individers tid

Självkontroll - att i alla situationer kontrollera sitt uppförande och humör

Vänskap - att skapa en miljö som motverkar negativt grupptryck och mobbning

Varmt Välkomna!

Svart bälte till Fredrik, stort grattis!
2022-05-09 11:35

Efter lång och intensiv träning har nu vår instruktör Fredrik Munk tagit sitt efterlängtade svarta bälte i Ju-Jutsu Kai. Det var en mycket bra gradering och bältet var välförtjänt. På plats i Uppsala var även kastdocka Elin Slagstedt, andre kastdocka Eila Forsman och coach Johan Slagstedt.

Vi bugar och gratulerar. Stort grattis Fredrik, bra jobbat!

Hej alla härliga medlemmar!
2021-04-16 12:55

Ni är det mest värdefulla för Söderskogs IF och vi är otroligt tacksamma för att ni vill vara med och träna hos oss. Nu behöver vi er hjälp!

Söderskogs IF har en väldigt tuff och ansträngd situation ekonomiskt just nu.

På grund av covid-19 pandemin har många valt att avslutat eller pausa sina abonnemang.

Vi gör allt vi kan för att försöka bedriva verksamheten så smittsäkert det går, vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens och Regeringens direktiv.

Det är viktigt att poängtera att Söderskogs IF är en ideell förening som finansieras enbart med hjälp av medlemsavgifter, träningsavgifter, sponsring och bidrag.

Trots Covid-19 så har vi ju våra avgifter så som löner/ersättningar, hyror samt övriga räkningar som måste betalas. Som ett led av detta så måste vi se på vad som går att spara in/ändra.

Vi har förhandlat om en del avtal och fakturor osv.

På grund av det ansträngda ekonomiska läget vill vi be er om hjälp.

Har du möjlighet att skänka en extra slant till föreningen går det utmärkt att göra via Swish till 123-635 55 64 eller genom att sätta in pengar på bankgiro 631-6731.

Ni känner kanske något företag som skulle vilja sponsra oss? som tack lägger vi så klart ut loggan på vår hemsida.

Vi önskar att alla medlemmar hos oss läser igenom detta och hjälper oss att försöka bevara Eslövs Kampsportscenter. Vi vill absolut inte behöva skära ner på antalet träningstillfällen vi erbjuder och våra tränare gör allt för att vi skall kunna hålla i gång och må bra. För trots Covid- 19 så behöver vi alla motionera och röra på oss.

Med Vänliga Hälsningar,

Styrelsen för Söderskogs IF.

Söderskogs IF, 26/09 10:27
Söderskogs IF, 03/09 15:04