SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
JJK Vuxen grupp inställt tillsvidare. Rekommendationer angående Corona (Covid-19).
2020-10-29 14:42

Plan för verksamhetens öppethållande med anledningen av Corona (Covid-19) smittspridning.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer att följas. Vi följer ändringar i rekommendationer löpande.

Tränare för JJK (Jujutsu Kai) har beslutat att ställa in all vuxen träning. 

Enligt tränare ska detta ha diskuterats med deltagarna. Det är helt okej att låna dojon under ordinarie JJK vuxen träningstid för att använda denna för egen träning eller tillsammans med andra i JJK gruppen. Träning sker då på egen risk och enligt våra rekommendationer om att köra med samma person, vara noga med hygien, tvätta sin judo/jujutsu gi efter varje träning & har man minsta symptom på Covid-19 stannar man utan tvekan hemma tills man är symptomfri.


Övriga barn & vuxen grupper i Eslöv fortsätter tillsvidare sin träning med ovanstående rekommendationer och självklart är det upp till varje person själv att välja om man vill träna eller ej under denna pandemin.


Inga dräkter lånas ut till judo & jujutsu grupperna, detta på grund av att bakterierna kan sitta kvar i kläderna i ca 6 timmar. Dräkter finns att köpas mot beställning.  


Vi uppmanar om att alla med minsta symptom på luftvägsinfektion t.ex. halsont, snuva, hosta, andningssvårigheter stannar hemma. 

Har du tagit ett corona test ber vi dig att stanna hemma tills du fått ditt svar. Det är INTE okej att komma till träning efter ett taget Corona test utan svar samt vid symptom. Tränare förbehåller sig rätten att skicka hem tränande och medföljande personer som inte följer dessa regler. 


Vi vill påminna er om att det är extra noga just nu att tvätta era händer noggrant innan och efter pass. 


Sist av allt. 

Visa respekt mot varandra, håll avstånd & följ rekommendationer! 


Med Vänliga Hälsningar, 

Eslövs Kampsportscenter, 

Söderskogs IF