""
SÖDERSKOGS IF
Gruppträning, Gym, Kampsport, Yoga & Zumba
Välkommen till Söderskogs IF!
Söderskogs IF är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun med verksamhet i både Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning. Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

VARMT VÄLKOMNA TILL Söderskogs IF!
Söderskogs IF välrenommerade instruktörer
2022-08-05 08:00

Hej,

Nu har vi sammanställt en kort presentation där ni kan läsa om vad våra instruktörer och ledare har för bakgrund och erfarenhet och hoppas att det ska inspirera till en aktiv höst med oss. Klicka på länken Instruktörs presentation

Söderskogs IF växer, så om ni själv har lust att bli instruktör i höst eller känner någon som ni tror kan passa in i gänget hoppas vi på att ni kontakta oss via mejl info@soderskogsif.se skriv Instruktör som rubrik

Enkelt sätt att stötta Söderskogs IF via Sponsorhuset
2022-08-03 19:04

Hej,

Nu finns Söderskogs IF anslutna till Sponsorhuset. Där kan du handla från över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Söderskogs IF. Alla tjänar alltså på att börja handla via Sponsorhuset.

Nu har Sponsorhuset samlat allt du behöver veta för att komma igång i deras Bonusstege. Går du igenom stegen så stödjer du Söderskogs IF med upp till 50 kr och du själv får en Biobiljett. Om nu 20 st av oss går igenom Bonusstegen så kommer Söderskogs IF få 1 000 kr, och då har vi bara lärt oss hur Sponsorhuset fungerar!

Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller varför inte tankar bilen via företaget!

Kom igång med Bonusstegen här: https://www.sponsorhuset.se/soderskogsif/intro

Tipsa gärna era vänner och bekanta!

Nyheter från vår verksamhet