Välkommen till Söderskogs If!
Söderskogs If är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun med verksamhet i både Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning.

Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

VARMT VÄLKOMNA TILL Söderskogs IF!

Söderskogs If is a non-profit association based in Dalby, Lund Municipality with operations in both Dalby and Eslöv.

Our goal is to create a meeting place for everyone based on exercise, well-being and health.

Together with our members, other associations, municipalities, schools and various organizations, we want to create an activity of multisports that are shaped according to the members wishes and suggestions, in order to be able to offer the best possible training. We offer different types of activities for all ages.

A WARM WELCOME TO Söderskogs IF!

Skåneserien 2!
2024-04-22 10:01
Uppvärmning på Skåneserien i Knislinge

I helgen gick skåneserien 2 i Knislinge och vi hade 12st tävlande som representerade klubben!

Vi fick med oss riktigt fina resultat hem och våra tävlande bjöd på många fina kast.

Jag, Oskar, Timmo och Viggo som åkte för att coacha är riktigt nöjda med barnens insatser och mäkta imponerade över hur duktiga kidsen blivit från bara första gången vi ställde upp med ett gäng i Skåneserien, en fröjd för tränar hjärtat 🥰

Resultatet blev följande:

Guld- Julien och Eja

Silver- Jon och Alve

Brons- Hedda, Tage, Ebbot, Theodor, Benjamin, Elliot och Elisabeth

Nästa Skåneserie går i Oktober för er som missade att tävla men vi ska nog se till att det blir ett litet KM där emellan så vi får se mer fin judo.

Skåneserien i Judo 2024, Deltävling 3 i Skurup - Smoothcomp

En extra eloge till Viggo som under Lördagen tävlade i Knislinge Open och tog hem ett brons, bara för att dagen efter komma tillbaka och spendera en till heldag i hallen! 🧨

EM 3:a och Ledarstipendiat
2024-04-19 11:57
Toni och Rob under firandet

Våran fantastiske instruktör Toni var tidigare i April och tävlade i Europa mästerskapen där han tog hem en 3:dje plats! I och med den fina prestationen firades han igår med tårta och fika efter sin ordinarie barnträning! Vi är så glada att Toni vill vara tränare och sparringpartner hos oss! Han är en ovärderlig del av Söderskogs IF och det tyckte inte bara vi, Toni blev nämligen tilldelad Skånes ledarstipendium för allt sitt slit och får därför erhålla 10.000 sek från Rf och Sparbanken Skåne!

Motiveringen till nomineringen löd följande:

Under den korta tid Toni varit en del av Söderskogs IF har han snabbt blivit en ledarfavorit bland våra ungdomar. Toni är nämligen inte som andra, vid ung ålder har han påvisat ett omättat driv och en enastående målmedvetenhet. Han kom till oss från Värnamo i strävan om att bli bland de bästa i världen på sin sport och vid sidan av sin tränarroll bedriver han studier vid LTH.

Med dessa pengar hoppas vi kunna stödja Toni i jakten på mästerskapen och ett fortsatt livs långt drömmande.

Tack för att ni vill vara med och fira våra fantastiska instruktörer.

Vill ni se mer av Toni eller testa ett av hans pass så kom ner under 1:maj då vi håller öppet hus med en del av våra fantastiska instruktörer :)

Nyheter från vår verksamhet
ESLÖV, 19/12 10:24