Välkommen till Söderskogs If!
Söderskogs If är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun med verksamhet i både Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning.

Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

VARMT VÄLKOMNA TILL Söderskogs IF!

Söderskogs If is a non-profit association based in Dalby, Lund Municipality with operations in both Dalby and Eslöv.

Our goal is to create a meeting place for everyone based on exercise, well-being and health.

Together with our members, other associations, municipalities, schools and various organizations, we want to create an activity of multisports that are shaped according to the members wishes and suggestions, in order to be able to offer the best possible training. We offer different types of activities for all ages.

A WARM WELCOME TO Söderskogs IF!

Vi är vaccinerade mot doping!
2024-02-22 09:09
Diplom på genomförd vaccinering

Söderskogs IF är vaccinerade mot doping.

Det innebär att vi tagit fram en förebyggande och akutplan emot doping i styrelsen. Vi kommer även att hålla ett seminarium under tidig vår med våra tränare för grundläggande kunskap om att förebygga doping.

Kort info för vad detta innebär som medlem
Vi som medlemmar i Söderskogs IF omfattas av Riksidrottsförbundets stadgar och i dessa ingår idrottens antidopingreglemente. Reglerna grundar sig i Världsantidopingkoden, som är idrottens
globala regelverk. Det vara bra att veta att du är själv ytterst ansvarig att känna till och följa dopingreglerna samt veta om det du äter innehåller doping. På Antidoping Sverige kan du läsa mer om vad som räknas som doping. De har även en tips funktion där du anonymt kan skicka in info om doping - dopingtips - Hem (whistleblowernetwork.net)

Hantverkare sökes
2024-02-18 12:34

Hejsan alla medlemmar,

Som vi skrev i ett tidigare inlägg så börjar det bli trångt i dojon och nu har vi fått hjälp med en ny planlösning. Stort tack till Tegner Arkitektur! Nu återstår projektets genomförande som vi är i behov av hjälp till. Därför undrar vi om det finns någon av våra medlemmar som sitter inne med snickarkunskaper eller känner någon som skulle kunna hjälpa föreningen med att förverkliga den nya planlösningen för dojon och receptionsdelen i vår Träningsbutik.

Vid intresse får ni hemskt gärna kontakta oss på e-post info@soderskogsif.se eller varför inte slå en signal på 046-29 40 19

Med vänlig hälsning,

Kenneth Nilsson