Välkommen till Söderskogs If!
Söderskogs If är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun med verksamhet i både Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning.

Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

VARMT VÄLKOMNA TILL Söderskogs IF!

Söderskogs If is a non-profit association based in Dalby, Lund Municipality with operations in both Dalby and Eslöv.

Our goal is to create a meeting place for everyone based on exercise, well-being and health.

Together with our members, other associations, municipalities, schools and various organizations, we want to create an activity of multisports that are shaped according to the members wishes and suggestions, in order to be able to offer the best possible training. We offer different types of activities for all ages.

A WARM WELCOME TO Söderskogs IF!

Medlemmar sökes
2024-06-10 13:53

Äntligen börjar det dra ihop sig för ombyggnad i dojon!

Styrelsen har under våren jobbat aktivt med att utveckla en plan för att kunna ge mer plats för rörelse i Träningsbutiken. Detta har resulterat i ambitiösa planer att bygga ut dojon.

Med detta kommer vi behöva hjälp att riva väggen som skiljer dojon och hallen åt.

Nu får ni som vill hjälpa till i detta projekt chansen att ta ut er ordentligt.

Vi har planerat för 2 dagar av rivning på träningsbutiken. 6/7 och 7/7 kommer arbetet pågå i våra lokaler på lundavägen 7. Mellan kl 11-16 får man gärna ansluta och slå in lite vägg!

Anmäl er eller dyk bara upp, det som passar bäst :)

Info@soderskogsif.se

Sommar schema
2024-06-03 10:07
Schema under sommaren

Hej!

För att underlätta planeringen av semester och annat lägger vi ut sommarschemat här på webben.

Alla pass kommer fortfarande gå att boka på bokadirekt och där finns även tider och närmare beskrivning av passen.

I juli har vi planerat att bygga om dojon och då kommer vissa ordinarie pass att vara inställda och andra kommer gå utomhus eller på övervåningen!

Välkomna till en aktiv sommar hos oss på TB 🤩

Nyheter från vår verksamhet