Välkommen till Söderskogs If!
Söderskogs If är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun med verksamhet i både Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning.

Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

VARMT VÄLKOMNA TILL Söderskogs IF!

Söderskogs If is a non-profit association based in Dalby, Lund Municipality with operations in both Dalby and Eslöv.

Our goal is to create a meeting place for everyone based on exercise, well-being and health.

Together with our members, other associations, municipalities, schools and various organizations, we want to create an activity of multisports that are shaped according to the members wishes and suggestions, in order to be able to offer the best possible training. We offer different types of activities for all ages.

A WARM WELCOME TO Söderskogs IF!

Söderskogs IF medlem får 20 % rabatt hos Flügger
2024-05-20 09:45

När ni ska renovera kan du som Söderskogs IF medlem få minst 20 % rabatt på hyllpris på alla Flüggerprodukter, samtidigt som vår förening stöds.

Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden, andra rabatter eller beställningsvaror. När ni handlar i en Flügger färgbutik så ska ni ange vår förening eller konto 544569 innan ni betalar.

Du får då minst 20% rabatt och Söderskogs IF får minst 5% i stöd för ditt köp.

Flügger färgkedjan består av ca. 130 butiker i Sverige, och erbjuder ett brett sortiment av färg, spackel, tapeter och färgverktyg av hög kvalitet.

Närmsta butik finns på Kalkstensvägen 23, 224 78 Lund

Skåneserien 2!
2024-04-22 10:01
Uppvärmning på Skåneserien i Knislinge

I helgen gick skåneserien 2 i Knislinge och vi hade 12st tävlande som representerade klubben!

Vi fick med oss riktigt fina resultat hem och våra tävlande bjöd på många fina kast.

Jag, Oskar, Timmo och Viggo som åkte för att coacha är riktigt nöjda med barnens insatser och mäkta imponerade över hur duktiga kidsen blivit från bara första gången vi ställde upp med ett gäng i Skåneserien, en fröjd för tränar hjärtat 🥰

Resultatet blev följande:

Guld- Julien och Eja

Silver- Jon och Alve

Brons- Hedda, Tage, Ebbot, Theodor, Benjamin, Elliot och Elisabeth

Nästa Skåneserie går i Oktober för er som missade att tävla men vi ska nog se till att det blir ett litet KM där emellan så vi får se mer fin judo.

Skåneserien i Judo 2024, Deltävling 3 i Skurup - Smoothcomp

En extra eloge till Viggo som under Lördagen tävlade i Knislinge Open och tog hem ett brons, bara för att dagen efter komma tillbaka och spendera en till heldag i hallen! 🧨

Nyheter från vår verksamhet
ESLÖV, 10/05 17:19