""
SÖDERSKOGS IF

Välkommen till Söderskogs IF!
Söderskogs IF är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun med verksamhet i både Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning.

Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

VARMT VÄLKOMNA TILL Söderskogs IF!

Söderskogs IF is a non-profit association based in Dalby, Lund Municipality with operations in both Dalby and Eslöv.

Our goal is to create a meeting place for everyone based on exercise, well-being and health.

Together with our members, other associations, municipalities, schools and various organizations, we want to create an activity of multisports that are shaped according to the members wishes and suggestions, in order to be able to offer the best possible training. We offer different types of activities for all ages.

A WARM WELCOME TO Söderskogs IF!

Välkommen till Träningsbutikens Facebook-grupp
2022-10-02 11:01

Eftersom vi fick tekniska problem med vår Facebook sida ”Träningsbutiken Dalby” har vi varit tvungna att upprätta en ny som denna gång blev en Facebook-grupp.

Med detta sagt så hoppas vi på att ha en bättre plattform att kommunicera med er framöver.

Vi ansvarar alla för att skapa en välkomnande miljö. Låt oss behandla varandra med respekt. Det är naturligt att ha olika åsikter, men vi måste hålla god ton.

Vi ser fram emot att använda denna kanal som ett öppet forum där vi tillsammans kan skapa förslag, tips och idéer om hur vi kan förändra till det bättre för att tillgodose era behov.

Klicka in och bli medlem på Träningsbutiken Facebook-grupp.

Hjälp oss att sprida denna grupp

Crafts functional sportswear
2022-09-30 16:18

I vårt samarbete med Actionochtrend kan vi i vår webbutik erbjuda en del av CRAFT functional sportswear sortiment.

Genom att beställa genom vår webbutik får ni upptill 20 % rabatt på listpris på det utvalda sortimentet, samtidigt som vår förening stöds.

Klicka in på Söderskogs IF webbutik för er som vill ha Söderskogs IF loggan eller på EKC webbutik om ni vill att EKC logga ska sitta på era kläder.

Era synpunkter på sortimentet uppskattas så vi tar gärna emot dem på vår info@soderskogsif.se mejl, sätt Webbutiken som ämne.

Nyheter från vår verksamhet