""
SÖDERSKOGS IF
Välkommen till Söderskogs IF!
Söderskogs IF är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun med verksamhet i både Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning.

Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

VARMT VÄLKOMNA TILL Söderskogs IF!

Söderskogs IF is a non-profit association based in Dalby, Lund Municipality with operations in both Dalby and Eslöv.

Our goal is to create a meeting place for everyone based on exercise, well-being and health.

Together with our members, other associations, municipalities, schools and various organizations, we want to create an activity of multisports that are shaped according to the members wishes and suggestions, in order to be able to offer the best possible training. We offer different types of activities for all ages.

A WARM WELCOME TO Söderskogs IF!

Få en biobiljett via Söderskogs IF
2022-09-26 10:27

Hej!

Vi vill tipsa dig om ett otroligt enkelt sätt att stötta Söderskogs IF och själv tjäna pengar.  På Sponsorhuset finns över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Söderskogs IF, inget blir dyrare för dig som handlar och du betalar aldrig något extra.

Nu har Sponsorhuset samlat allt du behöver veta för att komma igång i deras Bonusstege. Går du igenom stegen så stödjer du Söderskogs IF med 50 kr samtidigt som du själv får en biobiljett (värde upp till 160 kr). Klicka här:  https://www.sponsorhuset.se/soderskogsif/intro

Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du bokar hotell, köper kontorsmaterial eller bara tankar företagsbilen.
Kom enkelt igång med Sponsorhuset som företagare här: https://www.sponsorhuset.se/soderskogsif/bli-medlem/foretag

Stort tack för ditt stöd och tipsa gärna dina vänner och bekanta

FF - Fun & Functional
2022-09-03 15:04

Mitt namn är Pia Johansson och jag kommer att köra ett Styrkepass på onsdagar kl 19:00

Jag gillar att springa, cykla och vara ute i naturen, men har även spenderat många timmar i gym och gruppträningslokaler, vilket också är kul. På dagarna jobbar jag med forskning på Lunds universitet.

Passet jag kommer att köra är ett styrkepass med pulshöjande element. Vi tränar hela kroppen via intervaller och cirkelträning.

Alla kan vara med på sin egen nivå.

Vi kommer mest att använda kroppsvikt som motstånd men ibland blir det lite andra redskap också.

Hoppas att vi ses den 14/9 på mitt FF – Fun and Funktional pass.

Nyheter från vår verksamhet