Boka redan nu din resa för våren och sommaren!
2024-01-16 16:59

Ge dig själv lyxen av en underbar hotellvistelse när du är ute och reser, eller när du bara behöver en förfriskande miljöförändring. Säkra din plats för det första äventyret 2024 redan idag! Du kommer inte bara njuta av en fantastisk upplevelse utan också bidra till både din egen och Söderskogs IF framgång med extra förmånliga erbjudanden.

Expedia

Res iväg en långhelg eller planera en perfekt sista minuten-resa till platser du kommer att älska med Expedias medlemspriser.

Booking.com

Nytt år, nya äventyr! Du kan spara minst 15 % med Kickstarta 2024-erbjudanden hos Booking. Boka din resa nu!

Apollo

Apollo är tillbaka på Sponsorhuset! Oavsett om du reser med familjen, vännerna eller på egen hand så hjälper Apollo dig att sätta ihop den paketresa som passar dig bäst.

Hotels.com

Gå med som medlem i Hotels.com gratis och få rabatter direkt på 10% eller mer, på över 100 000 hotell i hela världen. Hitta ditt perfekta ställe till ett bättre pris endast för medlemmar.

TILL ALLA KAMPANJER