Hantverkare sökes
2024-02-18 12:34

Hejsan alla medlemmar,

Som vi skrev i ett tidigare inlägg så börjar det bli trångt i dojon och nu har vi fått hjälp med en ny planlösning. Stort tack till Tegner Arkitektur! Nu återstår projektets genomförande som vi är i behov av hjälp till. Därför undrar vi om det finns någon av våra medlemmar som sitter inne med snickarkunskaper eller känner någon som skulle kunna hjälpa föreningen med att förverkliga den nya planlösningen för dojon och receptionsdelen i vår Träningsbutik.

Vid intresse får ni hemskt gärna kontakta oss på e-post info@soderskogsif.se eller varför inte slå en signal på 046-29 40 19

Med vänlig hälsning,

Kenneth Nilsson