SÖDERSKOGS IF

Välkommen till Söderskogs IF!
Söderskogs IF är en ideell förening med säte i Dalby, Lunds kommun med verksamhet i både Dalby och Eslöv.

Vår målsättning är att skapa en mötesplats för alla med bas i träning, välmående och hälsa.

Tillsammans med våra medlemmar, andra föreningar, kommuner, skolorna och olika organisationer vill vi skapa en verksamhet av multisporter som formas efter medlemmarnas önskemål och förslag, för att kunna erbjuda bästa möjliga träning.

Vi erbjuder varierande typer av aktiviteter för alla åldrar.

VARMT VÄLKOMNA TILL Söderskogs IF!

Söderskogs IF is a non-profit association based in Dalby, Lund Municipality with operations in both Dalby and Eslöv.

Our goal is to create a meeting place for everyone based on exercise, well-being and health.

Together with our members, other associations, municipalities, schools and various organizations, we want to create an activity of multisports that are shaped according to the members wishes and suggestions, in order to be able to offer the best possible training. We offer different types of activities for all ages.

A WARM WELCOME TO Söderskogs IF!

Sugen på att bli instruktör?
2023-02-01 16:00

Träningsbutiken växer och vi söker instruktörer.

Träningsbutiken är vårt eget välutrustade träningscenter i centrala Dalby där vi erbjuder många olika former av funktionell träning både som gruppträning och individuellt samt kampsport för alla åldrar.

Har du idéer om nya pass eller känner att du vill vara en i vårt instruktörsteam på befintliga pass? Tveka inte att skicka in dina idéer / eller ditt CV till oss info@soderskogsif.se

Söderskogs IF webbutik
2023-02-01 15:00

I samarbete med Actionochtrend har vi uppdaterat vår webbutik där vi samlat en del av Crafts sortiment för en aktiv fritid.

Genom att beställa i vår webbutik kommer ni att kunna åtnjuta ett reducerat pris på det utvalda sortimentet, samtidigt som era köp också genererar en inkomst till Söderskogs IF.

Titta in på Söderskogs IF webbutik för er som vill ha Söderskogs IF loggan eller på EKC webbutik om ni vill att EKC logga ska sitta på era kläder.

Nyheter från vår verksamhet